Kallioinen Cranesin nostopalvelut palvelevat suurista teollisuusprojekteista pientalorakentamiseen

Toteutamme nostoprojekteja teollisuuden rakennuskohteisiin ja pientalotyömaille eri puolille Suomea. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa nostotarpeissa suunnitteluvaiheesta toteutukseen.
Projektit suunnitellaan huolellisesti. Vaativia nostoja varten tehdään nostosuunnitelma, joka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Nostosuunnitelmassa ennakoidaan mahdolliset nostoon vaikuttavat epävarmuustekijät. Samalla määritellään nostotyöhön oikeanlainen kalusto, jolloin työ suoritetaan mahdollisimman tehokkasti ja edullisesti.

Etukäteissuunnittelu on kaiken a ja o nostotyön onnistumiseksi. Jos kuljettajamme epäilee nostotyön suorittamisen onnistumista, hän käy noston läpi uudelleen työnjohdon kanssa, koska nosturin kuljettaja ei voi samalla olla nostotyön johtaja. Riskienotto ei ole ammattitaitoa – huolellisuus ja varovaisuus ovat! Turvallisuusmääräysten noudattaminen ehkäisee onnettomuuksien tapahtumisen.

Pystytämme myös torninostureita työmaillenne. Kuvassa asennetaan torninosturin huippua pienkerrostalon taakse Hämeenlinnan keskustassa.

Ota yhteyttä Kallioinen Cranes Oy:

Ajojärjestely ja tilaukset
Eero Salonen 0400 219 532

asiakaspalvelu@kallioinenyhtiot.com 

Nostosuunnitelmat ja tarjouspyynnöt
Arto Kallioinen 040 752 4506

tai jätä yhteystietosi tähän

 

Nosto 220 hämeenlinna

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>