Työmaa-aita vuokraus. Kallioinen Rent.

Työmaa-aidat

Tuotteistomme sisältää myös kattavan aitajärjestelmän, joka soveltuu alueiden rajaamiseen, liikenteen ohjaamiseen ja kulkijoiden suojaamiseen sekä liikenteessä että teollisuusympäristöissä. Aitaelementit on helppo asentaa jalustoihin, ja ne kiinnitetään saumapellillä. Työmaa-aitaan voidaan helposti lisätä tarvittaessa näkösuoja.

työmaa-aita vuokraus
F200 -aidat eli korkeat työmaa-aidat ovat betonijaloilla seisovia, metallisidekiinnityksellä toisiinsa liitetettäviä, nk. työmaa-aitoja. Aitaelementin koko on noin 3,5 metriä x 2 metriä.
Verkkoaitoja käytetään nykyään lähinnä talonrakennustyömailla ja työmailla jotka eivät ole liikenteen välittömässä läheisyydessä sekä alueiden eristämiseen ja rajaamiseen. Verkkoaita on edullinen ja toimiva ratkaisu pitkäkestoisissa projekteissa. Suosittelemme kuljetus- ja varastointitelineiden käyttöä, mikäli aitoja joutuu siirtämään paikasta toiseen usein.

Muovinen työmaa-aita on väriltään valkoinen. Lisäksi aidassa on valkoinen muoviaitaheijastuspinta, jonka ansiosta aita on helposti havaittavissa ja antaa siten suuremman turvan liikenteessä olijoille, niin autoilijoille, jalankulkijoille kuin urakoitsijoillekin. Työmaa-aita on rakenteeltaan tukeva ja siirreltävyys on vaivatonta kantoreikänsä ansiosta.

Palvelemme yli40 vuoden kokemuksella, yhdellä soitolla kaikki rakennuskonetarpeenne! Kuljetamme koneet ja tarvikkeet työmaallenne ja haemme pois sovittuna päivänä.

Vuokraamopisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla, mutta palvelemme myös valtakunnallisesti, ota yhteyttä sinua lähinnä olevaan toimipisteeseemme:

Hyvinkää 040 591 1287rakennusaita vuokraus

hyvinkaa.rent@kallioinenyhtiot.com

Espoo 040 350 1504

espoo.rent@kallioinenyhtiot.com

Järvenpää 040 352 9753:

jarvenpaa.rent@kallioinenyhtiot.commuovinen työmaa-aita

Jyväskylä 0400 888 257

jyvaskyla.rent@kallioinenyhtiot.com

Valkeakoski 040 350 6349

valkeakoski.rent@kallioinenyhtiot.com

www.kallioinenyhtiot.com

Yhteydenottopyynnön voitte jättää meille tästä.

Palvelemme yli 40 vuoden työmaa-aitakokemuksella, yhdellä soitolla kaikki rakennuskonetarpeenne!

www.kallioinenyhtiot.com

nalle-logo

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>